fredag 29 oktober 2010

Ett ligg eller en kärlek?

Under min sommar i Alanya, och även innan har jag hör många kommentarer om att ALLA turkar bara är ute efter ligg och att de tar med dig till stranden för att ligga eller upp till borgen för att förföra dig. Att de behandlar sina ragg som ägodelar.. Och att dagen efter du åkt  hem ligger han med en ny.

Och visst en hel del killar tror att de äger dig bara för att ni går på disco en kväll, eller för att du dansar en dans. Och kärar ner sig i killar det är turist tejer bra på att göra, och killarna där är bra på att umppmuntar till det och få sig ett ligg eller två för att sedan få en ny tjej kvällen efter.. Och visst det stämmer att stranden är en välbesökt strand, båda dagstid för sol och bad och nattid för andra ativiteter. Och vilken tjej blir inte hänförd och förförd av de dära mörka ögonen och charmen han besitter tillsammans med den hänförande utsikten från borgen på berget. Oavsett nattetid eller dagtid, så får utsikten en att blir kär i sig själv. Den är ju hänförade.

Men samtidigt så finns det situtationer som är bakvännda, tjejer som får killen att falla och ha en passion i en vecka när sedan tjejen åker hem till sin kille hemma i norden, polen eller ryssland. Sedan får vi ju inte glömma allt sönder blonderade trash som inte vet vad kläder är och som inte vet vad ledig och upptagen är och som inte vet skillanden på att handla och kladda.

Och sedan finns de ju de killar som menar de det säger och som menar att du är kärleken ideras liv och att de vill gifta sig med dig och som menar att helt eneklt ta med dig till en underbar plats när de tar dig till borgen, och som när man åker hem ringer innan du ens satt på telefonen. Och som stå roch väntar på dig när du kommer nästa gång. Som undertiden du inte är där pratar om dig hela tiden. Killar som helt enkelt är äkta.

Ska man vara rädd..? Asså man kan la få sitt hjärta krossat i Sverige lika bra som där. 
Man ska väl alltid vara rädd om sitt hjärta. Och aldrig göra något som man kan ångra dagen efter. Lurad visst det kan man blir det med. Om man har otur. 
Jag tror helt enkelt på försiktigthet och på att lita på sig själv. Att ta reda på sanningen ovh historian.
Men för att vinna måste man satts,a oavsett om man är på krogen i sveirge eller på ett disco i Alanya. Kärlek är kärlek oavsett land och plats.

LOVE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar