söndag 20 november 2011

5 minareter i N.Y

Här om kvällen hade jag å Ömer mykväll för oavnlighetens skull.. Dvs mobiler av och soffborde fyllt av snackas, kakor och dricka och en bra film.

Filmen vi såg va 5 minareter i N.Y. Det är en turkisk film på turkiska/eneglska men med svensk text som vi hyrde nere på Hemmakväll. Ömer har snackat om den en massa men då jag inet vill se en turisk film utan svensk eller engeslk text så har vi inte sett den, men nu så hitta vi ju den. På svenska mark dessutom!!.. Den var iaf super bra!!

"Två turkiska mot terrorism agenter skickas till New York på ett uppdrag att hitta och föra tillbaka islamiska ledare kodnamnet farliga “Antikrist”, tros gömma sig där. FBI och NYPD agenter griper Gumus, en högt respekterad muslimsk lärd och familjefar, som i åratal innan han flydde USA efter att ha befriats från ett turkiskt fängelse, där han tjänstgjorde för mord. Denna kärlekshistoria, Vännskap, Fred och fördomar, tar oss med på en resa som syftar till att besvara frågan om oskuld eller skuld som verkligen betyder något för en som begär för hämnd."


Se den!! Den är se värd!! =)

Over and Out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar